Οι προεργασίες για να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις αγωνιστικές επιτυχίες συνεχίζονται ανελλιπώς. Παράλληλα με όλα αυτά όμως η ΑΕΚ συνεχίζει να συμπαραστέκεται και σε όσους έχουν ανάγκη.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, παίκτες της «Ένωσης» βρέθηκαν την Παρασκευή στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα» προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο με τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Αφού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό λοιπόν, οι Γεωργέας, Μπρέσεβιτς και Βούρας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν 250 δώρα -μα πάνω απ’ όλα, έδωσαν λόγο για χαμόγελα στα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Όπως αναφέρεται, δε, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε κατόπιν, «οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για τη συνέπειά της όσον αφορά τη συνεχή συμπαράσταση προς τα παιδιά του Νοσοκομείου εδώ και αρκετά χρόνια, ενημερώνοντας παράλληλα για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», η οποία έχει στόχο την αύξηση του αριθμού των δοτών στην Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασθενών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.