Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 21χρονος οπαδός της ΑΕΚ μετά τα φονικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, όταν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν «ντου». Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο θάνατος του 29χρονου οπαδού των «κιτρινόμαυρων» Μιχάλη Κατσουρή, ο τραυματισμός πολλών ανθρώπων αλλά και η πρόκληση σοβαρότατων ζημιών.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, λοιπόν, ο ένας ο νεαρότερος (21 ετών) οπαδός είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Η κατάσταση του είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα επόμενα 24ωρα τα αιματώματα.

Ο δεύτερος σε σοβαρότητα τραυμάτων οπαδός της ΑΕΚ, ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πάρει το διαρκείας του. Φέρει και αυτός σοβαρά τραύματα, αφού δέχτηκε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι. Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει σπασμένα κόκκαλα στη μέση. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο συγκεκριμένος οπαδός προσπάθησε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι και οι Κροάτες τον έκαιγαν στο σώμα με το καπνογόνο και ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με λοστούς.

Ο τρίτος οπαδός έχει ελαφρύτερα χτυπήματα, στο κεφάλι επίσης, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση. Σε όλους διευκρινίστηκε ότι η ΑΕΚ μάταια προσπαθούσε να πείσει την αστυνομία πως υπήρχε κίνδυνος σοβαρός για την περιοχή του γηπέδου με τους Κροάτες, αλλά δεν εισακούστηκαν οι «φωνές» των ανθρώπων της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς

TAGS: A.E.K.