Η Ένωση συνεχίζει να τα βρίσκει… σκούρα, στη φιλική αναμέτρηση, απέναντι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, με τη βέλγικη ομάδα, να προηγείται με 1-0, από 8ο λεπτό και το γκολ του Οπόκου.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Αμπουμπακάρι Κοϊτά, να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, το πόσο τρομερό σουτ διαθέτει.

Στο 62ο λεπτό ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, πήρε την μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε προς τα μέσα και εξαπέλυσε έναν από τους γνωστούς του κεραυνούς.

Όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και μετά από τη παρέμβαση του τερματοφύλακα, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με το 1-0 να παραμένει.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοντούρης: «Να δείχνουμε σε κάθε ματς ότι είμαστε Παναθηναϊκός - Το παιχνίδι της χρονιάς στην Τούμπα»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Καλάμπρια μετά τη σύγκρουση με τον Ποντένσε

Πάλμερ-Μπράουν: «Δεν το κέρδισα ούτε εγώ, ούτε ο Ταμπόρδα, το κέρδισε όλη η ομάδα»

Οι πράσινοι «καμικάζι» και τα… άχαστα: Τα highlights από το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου!

Χριστόγλου: «Μεγάλη η ευθύνη του Μεντιλίμπαρ - Λάθος ενδεκάδα και νοοτροπία»

Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο»

Νικολογιάννης: «Έδωσε απαντήσεις ο Παναθηναϊκός με παίκτες-λιοντάρια»

Δεσύλλας: «Τακτικά ο Μπενίτεθ νίκησε τον Μεντιλίμπαρ - Του βγήκε ο Ταμπόρδα πίσω από την επίθεση»

Νικολακόπουλος: «Και όμως το είδαμε και αυτό, τον Ολυμπιακό να παθαίνει μπλακ-άουτ από το 7'»

TAGS: A.E.K.