Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σερβικά ΜΜΕ την τελευταία ώρα και συγκεκριμένα τα «informer.rs» και «alo.rs».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων συναδέλφων, εκπρόσωποι της ΑΕΚ ήταν τις τελευταίες μέρες σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς όμως να μπουν σε συγκεκριμένες συζητήσεις, αφού στο κάδρο της «Ένωσης» βρίσκεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες στο μυαλό των ιθυνόντων της «Ένωσης» έπαιξε σημαντικό ρόλο η συμπεριφορά του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ, όταν ο Ρουμάνος οδηγούσε τον «Δικέφαλο του Βορρά» για μια διετία, με αποτέλεσμα να προκριθεί η περίπτωση του Μιλόγεβιτς.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του «alo.rs» προχωράει ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για δεδομένη συμφωνία που θα επισημοποιεί σύντομα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι χωρίς ομάδα από τον Μάρτιο, όταν αποχώρησε από την Αλ Αχλί.

Σε ό,τι αφορά πάντως το ρεπορτάζ που προκύπτει από τα δικά μας... μέρη, προφανώς δεν πρόκειται για μια τόσο προχωρημένη διαπραγμάτευση, αλλά δεδομένα ο Μιλόγεβιτς είναι στη λίστα των ονομάτων που εξετάζονται για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.