Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Βόλο, την επόμενη Κυριακή (14/5, 20:00) στην OPAP Arena, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας ματς του «δικεφάλου», στην 10η και τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League.

Μια αναμέτρηση, η οποία υπό προϋποθέσεις φυσικά μπορεί να αποτελέσει και ματς-γιορτή για τους «κιτρινόμαυρους» σε περίπτωση που ο συνδυασμός αποτελεσμάτων -του Παναθηναϊκού που υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία- οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς θα ακολουθεί ο τελικός με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, εξού και θα αποτελεί ακόμα μία ευκαιρία... ψυχολογικού μπουσταρίσματος για τους παίκτες της «Ένωσης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:



Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.