Στο… κασέ του Ντομαγκόι Βίντα αναφέρεται δημοσιογράφος από την Κροατία. Όπως αναφέρει ο Ίζακ Άντε Σούτσιτς, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την επικείμενη μεταγραφή του έμπειρου στόπερ στην ΑΕΚ, ο Βίντα θα λαμβάνει 800 χιλ. ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για ποσό που ασφαλώς είναι πολύ μικρότερο από αυτά που γράφονταν από άλλους Κροάτες δημοσιογράφους, αφού ενδεικτικά ανέφεραν πως η ΑΕΚ του δίνει ακόμη και τα διπλά ή και περισσότερα χρήματα.

Ο Ίζακ Άντε Σούτσιτς επιβεβαιώνει πως θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και πως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Βίντα αναμένεται, πιθανότατα, την Πέμπτη στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: A.E.K.