Συγκλονιστικό μήνυμα από τον Αλεξάντερ Κάλενς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Περουβιανός, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΑΕΚ, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας αφού μια εξέταση ρουτίνας έδειξε μια αλλαγή στην καρδιακή του λειτουργία. Κάτι που θα τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Κάλενς ζήτησε συγγνώμη που δεν μπορεί να βοηθήσει, λέγοντας πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει με κάθε τρόπο απ’ έξω την ΑΕΚ.

«Εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν μπορώ να προπονηθώ όπως θα ήθελα με την ομάδα. τον Ιανουάριου υπέστη μία ιογενή λοίμωξη, η οποία με οδήγησε να υποβληθώ σε μία σειρά από τεστ. Ένα από τα αποτελέσματα έδειξε μία ελαφρά καρδιακή αλλαγή στη λειτουργία, επομένως οι ειδικοί μου συνέστησαν μερικούς μήνες παύσης και παρακολουθήσεις, ώσπου να γίνουν εκ νέου περαιτέρω εξετάσεις. Συγγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη την στιγμή, αλλά θα συνεχίσω να την υποστηρίζω με κάθε τρόπο απ’ έξω!», έγραψε.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Γιόβιτς on fire και δυνατές μονομαχίες με Αλεξίου - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την τελική του πρόταση στη Σάμσουνσπορ για τον Φαν Ντρόνχελεν»

Τσορμπατζόγλου: «Σανταμαρία και… δεύτερος χαφ τη νέα εβδομάδα, έρχεται κι ο Άλι – Ερωτηματικό για τον Μεϊτέ»

Καρβουνιάρης: «Καταπληκτικό το κλίμα στην ΑΕΚ - Τα δίδυμα που δοκιμάζει ο Νίκολιτς ενόψει του πρώτου φιλικού»

Αποσύρθηκε ο Βέλεθ

Τσακίρης: «Ανανεώσεις όπως του Ριμπάλτα είναι πιο σημαντικές από αυτές των ποδοσφαιριστών»

Τσανάκας: «Χτυπά πολύ ψηλά για χαφ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «O Kρίστιανσεν, η ''δίψα'' του κόσμου και οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά»

Αντύπας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων - Ανεβαίνει ο Πόποβιτς»

TAGS: A.E.K.