Ενθουσιασμό έφερε στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ η σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στους πυλώνες του νέου γηπέδου να υπάρχουν οι τοιχογραφίες με τέσσερις σπουδαίες μορφές της ιστορίας της «Ένωσης».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, ετοιμάζει νέες εκπλήξεις στους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως πέρα από τις τοιχογραφίες, τα κέρινα ομοιώματα που θα υπάρχουν στο μουσείο του συλλόγου, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ σκέφτεται να τιμήσει και τους μεγάλους γκλοτζήδες της ΑΕΚ με έξι κανόνια που θα είναι γύρω από το γήπεδο.

Πρόκειται για τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου, Μαύρο, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και Νικολαΐδη, των οποίων τα ονόματα και οι εικόνες θα είναι πάνω σε αυτά τα κανόνια.

Από εκεί και πέρα, στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη υπάρχει και άλλη μία σκέψη, η οποία αν υλοποιηθεί θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως δείχνει αποφασισμένος να βάλει σε κάποιο μέρος του γηπέδου φωτογραφίες διαιτητών που έχουν μείνει στην ιστορία επειδή «έσφαξαν» την ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημη η παραχώρηση του Γκουγκεσασβίλι από τον ΠΑΟΚ στην Γκεζτέπε

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028

Τσακίρης: «Ο Μάγερ είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ - στο 50/50 οι πιθανότητες για το Champions League»

Η αγκαλιά Βίντα με τον Μάγερ - «Να έχουμε μια φανταστική σεζόν»

Πιερό: «Ο πατέρας μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παπούτσια μου και το νοίκι - Έχω προτάσεις αλλά περιμένω»

Οι πρώτες στιγμές του Μάγιερ με τα «κιτρινόμαυρα»: Ο Κροάτης στην προπόνηση της ΑΕΚ - Πλάνα bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»

Πάει για άλλον χαφ ο Ολυμπιακός: «Ο Τιτραουί δεν πείστηκε από το πρότζεκτ»

TAGS: A.E.K.