Η επέμβαση καθαρισμού που έκανε προ ημερών ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα τον κρατήσει εκτός αγώνων της ΑΕΚ μέχρι τις αρχές του 2022. Ωστόσο ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδειξε πόσο έχει αρχίσει να «δένεται» με την ομάδα, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει την αποστολή στην Τρίπολη, παρότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα το Σάββατο (19:30).

Μάλιστα ο 29χρονος γκολκίπερ πήγε χθες στα Σπάτα στην προκαθορισμένη ώρα για τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό, προκειμένου να έχει και τυπικά τη δυνατότητα να ταξιδέψει με την ομάδα στην Τρίπολη. Ακόμη δεν είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά και μόνο η επιθυμία που δείχνει να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του είναι κάτι που σχολιάστηκε θετικά, πέρα φυσικά από τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει φέτος.

Την εστία της «Ένωσης» απέναντι στον Αστέρα θα υπερασπιστεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας αντικαθιστώντας τον Στάνκοβιτς, που έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να επανέλθει με το νέο έτος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»

TAGS: A.E.K.