Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με την ΑΕΚ μετράει ο Βόλος, μετά την επικράτηση με 1-0 στη Ριζούπολη για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας είχε κερδίσει δύο φορές την «Ένωση» τη σεζόν 2020/21 με 1-0 στο Πανθεσσαλικό, μία για πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο και το σερί χάλασε στο 1-3 πέρσι για τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Βόλος, όμως, έγινε η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να πετύχει δύο διαδοχικά «διπλά» στο γήπεδο της ΑΕΚ μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ, στις 30 Ιανουαρίου. Η προηγούμενη ομάδα που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν ο Ατρόμητος, ο οποίος είχε κερδίσει με 1-0 στις 23 Οκτωβρίου 2017 και με 2-0 στις 11 Νοεμβρίου 2018.

Προπονητής για τους Περιστεριώτες τότε ήταν ο Νταμίρ Κάναντι, επομένως ο Κώστας Μπράτσος έρχεται δεύτερος και σε αυτή την κατηγορία, τον προπονητή που έχει δύο σερί «διπλά» εναντίον της ΑΕΚ.

Η πρωτιά που κατέγραψαν οι Θεσσαλοί ήταν πως έγιναν η πρώτη ομάδα που νίκησε δύο φορές στην έδρα της «Ένωσης», μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube