Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας θα επιδιώξει να πάρει η ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 21:30) στην OPAP Arena.

Το μυαλό όλων στην «Ένωση είναι στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας και όσο κυλάει η προετοιμασία του ματς, τόσο θα γίνονται και πιο ξεκάθαρες οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

Δεδομένα, η εικόνα του «δικεφάλου» απέναντι στον ΟΦΗ θα παίξει το ρόλο της και για τα πρόσωπα που θα επιλεχτούν στο βασικό σχήμα, με την μεσοαμυντική γραμμή να έχει το προβάδισμα για να παραμείνει ως έχει.

Ο Στρακόσα κάτω από την εστία, με τους Βίντα-Μουκουντί δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα στο δεξί άκρο και στο αριστερό τον Πήλιο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 3-0 με γκολ και ασίστ και όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Οι Σιμάνσκι και Πινέδα έχουν το προβάδισμα για το κέντρο, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή επικρατεί ένας ευχάριστος… πανικός για τον «Πελάδο». Κι αυτό διότι μπορεί να ξεκίνησαν με τους Κρητικούς οι Κοϊτα, Λιούμπισιτς και Άμραμπατ, αλλά δεν αποκλείεται να μοιράσει τον χρόνο ο Αργεντινός τεχνικός είτε με τους Λαμέλα-Περέιρα που συνεχώς ανεβάζουν ρυθμούς, είτε με τους Τσούμπερ και Μάνταλος που βοήθησαν με την είσοδο τους κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ για τα πλάγια υπάρχουν οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι Γκαρσία θα πάρει φανέλα βασικού, με την ΑΕΚ να είναι σε αναζήτηση φορ, ο οποίος θα συνθέσει το δίδυμο για φέτος με τον 26χρονο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.