Στην στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα προπονητή στάθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, τονίζοντας βέβαια πως είναι λογική, καθώς οι τεχνικοί που έχει στο στόχαστρο η ΑΕΚ -όπως ο Βιθέντε Μορένο της Οσασούνα- δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους.

«Δεν θα υπάρξει ουσιαστική πρόοδος για προπονητή αν δεν τελειώσουν όλα τα πρωταθλήματα», τόνισε ο ρεπόρτερ της Ένωσης, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα, με τον Φουτζίτα να αποτελεί μία από τις περιπτώσεις παικτών όπου οι επαφές είναι προχωρημένες.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσακίρης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεσμευτούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ, οι οποίοι δεν έπεισαν με την απόδοσή τους στη σεζόν, ενώ μίλησε και για τον σημαντικό ρόλο που θα έχει ο Μηνάς Λυσάνδρου στο εταιρικό κομμάτι της ομάδας... και όχι μόνο.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΦΗ: Εκτός με Παναθηναϊκό ο Αποστολάκης

Κετσετζόγλου: «Αν η ΑΕΚ κάνει το 5/5 θα έχει στείλει το μεγαλύτερο μήνυμα πρωταθλητισμού - Τι ισχύει με Μουκουντί»

Σταματέλος: «Ο Μαρινάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μεντιλίμπαρ και στους παίκτες του Ολυμπιακού»

«Χρόνια πολλά στρατηγέ»: Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Λουτσέσκου

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

TAGS: A.E.K.