Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία, όμως η καθυστέρηση αρχίζει να προκαλεί ανησυχία εντός κι εκτός ομάδας, όπως τόνισε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης.

Παρότι έχουν πραγματοποιηθεί επαφές, συνεντεύξεις και αξιολογήσεις από τον Χαβιέρ Ριμπάλτα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Ένωσης δεν διαφαίνεται άμεση κατάληξη, με τις πιθανότητες για εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο να είναι λίγες.

Η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης, δεν έχει εστιάσει σε συγκεκριμένη χώρα ή πρωτάθλημα, ενώ από τον περίγυρο του συλλόγου υπογραμμίζεται πως με εξαίρεση το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος παραμένει στο κάδρο, οι άλλες περιπτώσεις που έχουν προκριθεί δεν έχουν διαρρεύσει.

Τέλος, ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου στάθηκε στο ότι η καθυστέρηση δημιουργεί πίεση, καθώς η ανάγκη για προγραμματισμό της νέας σεζόν είναι πλέον επιτακτική, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν από την ομάδα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια κρούση.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το απόγευμα θα φανεί στον ΠΑΟΚ για Σάντσες και τους τρεις Έλληνες διεθνείς ενόψει Παναθηναϊκού»

Παραμένει στον Λεβαδειακό έως το 2027 ο Άνακερ

Σταματέλος: «Η λογική λέει πως θα πάει με δύο φορ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι λιγοστεύουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα»

Κετσετζόγλου: «Τεράστια νίκη για την ΑΕΚ, τρομερό το δέσιμο με κόσμο, μπορεί το 2-0 - Μία θέση παίζεται για Καραϊσκάκη»

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού - Επιστροφή Μιχαηλίδη, δοκιμάζονται Κένι και Μεϊτέ

ΑΕΚ: Με Βάργκα και «γεμάτο» ρόστερ στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Με Έσε και όλους διαθέσιμους για το πρώτο βήμα τίτλου απέναντι στην ΑΕΚ

Μπήκαν Ανδρούτσος και διεθνείς στον ΟΦΗ

Τσακίρης: «Δεν περιμένω εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό - Αυτό είναι το μοναδικό ερωτηματικό»

TAGS: A.E.K.