Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος έκανε μια εκτίμηση για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μάρκο Νίκολιτς στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς επίσης και για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2026.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα θα παραταχθεί με ελάχιστες αλλαγές στο ματς με τον Άρη, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η αμυντική τετράδα και ο Στρακόσα θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα, όπως και οι περισσότεροι από το κέντρο και μπροστά, με μοναδικό αστερίσκο τον Πινέδα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε και για τις υποθέσεις των συμβολαίων που λήγουν, τονίζοντας πως είναι σε καλό δρόμο του Ρότα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει και ο Μάνταλος. Δεν ισχύει το ίδιο και για τους Βίντα και Περέιρα, το μέλλον των οποίων είναι ανοιχτό.

Τέλος, στάθηκε και στο ταξίδι του Μάριου Ηλιούπολου και του Μηνά Λυσάνδρου στη Γενεύη, το οποίο δεν αφορά απαραίτητα κάποιο μεταγραφικό στόχο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: A.E.K.