Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη ηρεμία όσον αφορά τον αγωνιστικό και μεταγραφικό σχεδιασμό, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν αφήσει πίσω τους όσα έγιναν την περασμένη σεζόν και να κοιτούν ήδη την επόμενη ημέρα χωρίς άγχος και πίεση.

Όπως τόνισε, σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, όταν η Ένωση έπρεπε να κινηθεί πολύ γρήγορα λόγω των ευρωπαϊκών προκριματικών και είχε τρέξει νωρίς υποθέσεις όπως εκείνη του Κουτέσα, φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η ΑΕΚ έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της, καθώς οι αγώνες για την προσπάθεια εισόδου στο Champions League έρχονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να κινηθεί πιο οργανωμένα και χωρίς πίεση χρόνου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ρομπέρτο Περέιρα, υπογραμμίζοντας πως αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο παραμονής του Αργεντινού βρίσκεται στο «50-50», με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται κρίσιμες για τις οριστικές εξελίξεις.

Τέλος, στάθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του Ορμπελίν Πινέδα, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο στα οικονομικά δεδομένα που επιθυμεί ο Μεξικανός μέσος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.