Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις σκέψεις του Μάρκο Νίκολιτς, αλλά και για τις εκατέρωθεν προσφυγές της ΠΑΕ και του Γεράσιμου Μήτογλου.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από τα ταξίδια με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Ζίνι θα είναι στην αποστολή και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Στο αγωνιστικό πλάνο υπάρχουν δύο ερωτηματικά: Γκρούγιτς και Περέιρα διεκδικούν τη θέση του Πινέδα, ενώ ο Κοϊτά έχει προβάδισμα έναντι του Μάνταλου για τη θέση «10».

Στη συνέχεια τόνισε ότι η Ένωση δεν χρωστάει χρήματα στον Μήτογλου. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενοχληθεί επειδή προπονείται μόνος του και σε αυτό βασίζει την προσφυγή του, ενώ η ΑΕΚ τον κατηγορεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.