Το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League πλησιάζει, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να ετοιμάζονται για μία σκληρή μονομαχία.

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς, αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως το ποσό που έχει δαπανήσει η ΑΕΚ στο φετινό χειμερινό μεταγραφικό παζάρι είναι εντυπωσιακό, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα πληρώνει κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ένα ματς αποδείξεων για την ΑΕΚ. Η ομάδα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσα έναν εκ των βασικών διεκδικητών του τίτλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

TAGS: A.E.K.