Η ΑΕΚ βρίσκεται με το βλέμμα στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο η Ένωση μπορεί να προσεγγίσει το παιχνίδι.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε ότι τα βασικά ερωτηματικά ενόψει ΠΑΟΚ αφορούν το αν θα ξεκινήσει βασικός ο Γκατσίνοβιτς και το αν η ΑΕΚ θα παραταχθεί με δύο επιθετικούς.

Στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που ενδέχεται να έχει ο ΠΑΟΚ, λόγω της μεσοβδόμαδης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, και να «χτυπήσει» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.