Το σχόλιό του για την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί του Asteras AKTOR με σκορ 3-0 κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ τόνισε μεταξύ άλλων πως η «Ένωση» προοδεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι η διακοπή δεν έρχεται σε καλό σημείο για αυτήν και σημείωσε σχετικά με την 11άδα, που κατέβασε ο Ματίας Αλμέιδα, ότι αρχίζει και διαμορφώνεται μια κατάσταση και κάποιοι παίκτες πια είναι δύσκολο να βγουν.

Στάθηκε ακόμη στην άμυνα, η οποία κράτησε για άλλη μια φορά το «μηδέν», ενώ για το πρώτο γκολ σχολίασε ότι «η πάσα του Μαρσιάλ είναι φανταστική και το τελείωμα του Χατζισαφί ευφυές», προσθέτοντας ότι από εκεί και έπειτα, και με τις αποβολές φυσικά, τελείωσε το ματς.

Ακούστε το σχόλιό του:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

TAGS: A.E.K.