Ο εκ των απεσταλμένων του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Μπανταλόνα για το φετινό Final-4 του BCL, Μανώλης Μουσουράκης, μετέφερε τα τελευταία νέα ενόψει του ημιτελικού της ΑΕΚ με τη Μάλαγα, από το shoot-around της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα.
Ο... αποφασισμένος Νάναλι, η εμπειρία των παικτών της «Ένωσης», η θέληση όλων για το πρώτο βήμα στον δρόμο όπου μπορεί να οδηγήσει στη μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση για τον σύλλογο.
Και όλα αυτά, μαζί και με τη δύναμη περίπου 1.000 οπαδών της ελληνικής ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες και θα στηρίξουν την προσπάθεια.
Δείτε το βίντεο:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@sporfm946 Ο Μανώλης Μουσουράκης από την Μπανταλόνα στάθηκε στο τρίπτυχο εμπειρίας, θέλησης και 1.000 οπαδών για την ΑΕΚ, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα στον αποψινό ημιτελικό με τη Μάλαγα, στο Final-4 του BCL #sporfm #aekbc #fibachampionsleague ? original sound - sporfm946