Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τον Ματίας Αλμέιδα (21/12), αφενός γιατί η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό και θέλει να κλείσει το 2023 με νίκη, αφετέρου γιατί γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του.

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας επιφύλασσε τούρτα έκπληξη στον «Πελάδο» για τα 50ά γενέθλιά του, με τον Αργεντίνο τεχνικό να ευχαριστεί για την όμορφη στιγμή, συμβουλεύοντας τους παίκτες του να παίζουν και να χαίρονται το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο γίνεται.

«Σας ευχαριστώ παιδιά γι’ αυτό το δώρο. Όταν κάποιος γιορτάζει τα γενέθλια του πολλά πράγματα έρχονται στον μυαλό του, αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων που γιορτάζω μαζί σας παιδιά, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Πενήντα χρόνια περνούν γρήγορα. Χαρείτε, παίξτε μπάλα όσο περισσότερο γίνεται γιατί όταν θα είστε στη δική μου πλευρά αργότερα είναι περισσότερο άβολο.

Σας ευχαριστώ και είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω μαζί σας. Η οικογένεια μου είναι στην Αθήνα, η υπόλοιπη στην Αργεντινή. Αυτή είναι η ζωή που διάλεξα. Σκεφτόμουν ότι θα είμαι μαζί τους όμως είμαι μαζί σας. Ευχαριστώ και πάλι και κερδίστε!
», ανέφερε ο 50χρονος, πλέον, Ματίας Αλμέιδα

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Κέρκεζ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι και βλέπουμε μόνο το επόμενο»

Σαββόπουλος: «Η ζωή χωρίς τον Μόντσου στον Άρη - Πιθανή η πρώτη παρουσία του Δώνη στην 11άδα»

Δεσύλλας: «Ντέρμπι αντίδρασης για τον Παναθηναϊκό - Πιθανή η επαναφορά της τριάδας στην άμυνα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Γιακουμάκης και ο Ζαφείρης για 11άδα στο ντέρμπι με τον Άρη»

Τσανάκας: «Μεγαλύτερο το κίνητρο του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό - Πιθανό με δυο φορ ο Μεντιλίμπαρ»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Τεράστιες νίκες για Παναιτωλικό, Ατρόμητο και τρίποντο-ανάσα για Asteras AKTOR

Διπλό-χρυσάφι για τον Ατρόμητο, βάζει σε μπελάδες την Κηφισιά!

Γκαρέ: «Έτοιμος να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ακόμη με τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη ομάδα ο Άρης, ήρθα με σεβασμό»

TAGS: A.E.K.