Στη διάθεση του Στέφανου Δέδα για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με την Τρεβίζο, το οποίο αρχίζει στις 19:30 (2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του BCL), τίθεται εντέλει ο Κίνο Κολόμ.

Ο έμπειρος γκαρντ αναμενόταν να μείνει εκτός λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, αποφάσισε να... σφίξει τα δόντια και να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, από τη στιγμή μάλιστα που θα απουσιάσουν και οι Ανγκόλα και Φλιώνης.

Μένει να φανεί το εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί τελικά ο Κολόμ. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί κανονικά προθέρμανση με τους υπόλοιπους παίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άφησε το EuroCup για το BCL η Τραμπζονσπόρ: «Περισσότερα τα έσοδα»

Χατζής: «Δεν χωνεύεται εύκολα μία τέτοια ήττα, δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφολογία για την ΑΕΚ»

«Ψηλά το κεφάλι» - Οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό

Γκουντάιτις στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ δύσκολο να νικήσεις την ΑΕΚ, το πιστεύαμε - Δεν συμβαίνουν συχνά τέτοιες ανατροπές»

Τα highlights από τη σκληρή ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του ΒCL με τη Ρίτας

Γκρέι στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έπρεπε να δείξουμε περισσότερη ωριμότητα, αυτή ήταν η καταστροφή μας»

Σάκοτα: «Πρέπει να έχεις... τέτοια για να πάρεις το τελευταίο σουτ - Είχα το προαίσθημα ότι η διαφορά δεν ήταν αρκετή»

Τα σχόλια στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σοκαριστική ήττα της ΑΕΚ στον τελικό με τη Ρίτας

Ο Λουκόσιους MVP του Final Four στο BCL, μετά την επική εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ

Αναγνώρισε την προσπάθεια ο κόσμος της ΑΕΚ: Το θερμό χειροκρότημα στην απονομή των μεταλλίων

TAGS: A.E.K.