Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα πρέπει να αναμένεται η απόφαση των υπεύθυνων της ΑΕΚ για το πόστο του νέου προπονητή. Όπως αρχικά ήταν στον προγραμματισμό, ο σκοπός ήταν να κλείσει το ζήτημα μέχρι το τέλος του Απριλίου. Κάτι τέτοιο καθιστά την τρέχουσα εβδομάδα ως και αυτή στην οποία θα ληφθεί η απόφαση. Το μεγάλο ζήτημα, είναι το ποιος θα πάρει το χρίσμα από τους προπονητές που είναι στο στόχαστρο της ομάδας.

Η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο για το θέμα του Γκαρσιά, πως η Ένωση δεν έχει άλλη διάθεση να περιμένει την απάντησή του, δίνοντας -κατά κάποιον τρόπο- κάτι σαν μια χρονική διορία για να έχει την απάντησή του. Το όνομα, του τεχνικού που παίζει περισσότερο από όλων των άλλων είναι αυτό του Αλμέιδα. Ο Αργεντινός φέρεται να έχει ένα προβάδισμα, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός της παρουσίας του στην Ελλάδα για λίγα 24ώρα για να έχει συνάντηση ο ίδιος και όχι οι συνεργάτες του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ανάμεσα στους οποίους και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός έχει αρχίσει να… κερδίζει και τους οπαδούς της ομάδας, ενώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι υπάρχουν και σημεία στα οποία υπερέχουν οι άλλοι προπονητές έναντι του Αργεντινού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.