Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας από τη Νάξο και με την προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» πήγε αμέσως για προπόνηση στο γειτονικό προπονητικό κέντρο των Σπατών. Ρεπό δεν υπάρχει στον ορίζοντα, καθώς ο αγώνας με τον Μανδραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο.

Ο Σταύρος Σταθάκης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ο Τάσος Τσουμάγκας, που δεν προλαβαίνει την προσεχή αναμέτρηση.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Βασίλης Τσεβάς ο οποίος συμμετέχει σε προπονήσεις της Εθνικής Νέων και μάλιστα την Τετάρτη θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδα Κ-18 της ΑΕΚ σε φιλικό που θα γίνει στον Άγιο Κοσμά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.