Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην τελευταία προπόνηση δεν προέκυψε κάποιος… πονοκέφαλος για τον Αλμέιδα, με τον Αργεντινό να μην υπολογίζει στον τραυματία Νταμιάν Σιμάνσκι, τους τιμωρημένους Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς, αλλά και τους Χατζισαφί και Ζίνι λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους.

Από εκεί και πέρα ο Λιούμπιτσιτς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Γκαρσία, Γαλανόπουλος και Μουκουντί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: A.E.K.