Ολοκληρώθηκε χωρία κανένα νέο πρόβλημα, η σημερινή (24/3) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες, εκτός των τραυματιών και των διεθνών.

Πιο συγκριμένα, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης και βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να είναι και πάλι στις επιλογές του Ισπανού προπονητή.

Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Γεβχέν Σάκχοφ-Αντρέ Σιμόες και αυτούς που εκπροσωπούν τις εθνικές τους ομάδες, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της «Ένωσης» είναι προγραμματισμένη στις 10.00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας - Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και θα γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές»

Το έψαξαν… στρατιώτες, το πήγε ο Ηλιόπουλος με τις πάντες: Η φοβερή άφιξη του τροπαίου στην Allwyn Arena!

Μπενίτεθ: «Θα βελτιώσουμε και θα ενισχύσουμε την ομάδα - Πρέπει να υπάρχει πίστη…»

Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, δεν μου έχουν πει το αντίθετο»

TAGS: A.E.K.