Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αυριανή (15/7, 21:30) φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η διοίκηση της «Ένωσης» περίμενε έως σήμερα τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για να έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Κατόπιν τούτου κι αφού δεν περνάει κάτι από το… χέρι της ΑΕΚ, το ματς με την κυπριακή ομάδα θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο και ελπίδα όλων στους «κιτρινόμαυρους» είναι να είναι πλέον δυνατή επιστροφή των οπαδών της ομάδας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.