Ο Μπράιαν Ανγκόλα επιστρέφει στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από περίπου τέσσερις μήνες για τον αγώνα με τον Ηρακλή στα Λιόσια (17:00). Ο Κολομβιανός γκαρντ, που ξεπέρασε την μυοκαρδίτιδα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός μάχης, αντίθετα, είναι οι τραυματίες και Παναγιώτης Φιλιππάκος, ο Έρικ Γκρίφιν που παραμένει στις ΗΠΑ λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, αλλά και ο Νίκος Παππάς που δεν υπολογίζεται πλέον. Ο Κούρο Σεγκούρα θα έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες.

Η σύνθεση της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Κολόμ, Σαξιώνης, Λάνγκφορντ, Φλιώνης, Ράουτινς, Πετρόπουλος, Ανγκόλα, Καρλής, Μαυροειδής, Κουζέλογλου, Κόνιαρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν ο ΠΑΟΚ

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

TAGS: A.E.K.