Στο «Αλφαμέγα», η Πάφος έδειξε χαρακτήρα και πέρασε με σκορ 1-0 από την έδρα της ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 29' ο Μπρούνο με αριστοτεχνικό αριστερό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Οτσόα. Ένα γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του Άλμπερτ Θελάδες, η οποία ανέβηκε στους 43 βαθμούς, 11 πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια.

Στο «Δασάκι» έγινε το ματς της αγωνιστικής. Ο Εθνικός Άχνας επικράτησε 3-2 του ΑΠΟΕΛ σε μια αναμέτρηση με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αντερέγκεν, που σημείωσε δύο γκολ στο 2' και στο 30', ενώ μοίρασε την ασίστ στον Γιούση για το καθοριστικό 3-2 στο 82', με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση.

Ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε δις με τους Ντέγκενεκ (14') και Κούτσακο (75'’), όμως δεν απέφυγε την τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός ανέβηκε στους 23 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρέμεινε στους 36, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube