Στη λύση της συνεργασίας της με τον Ματίας Ακούνια προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (17/02) η ΑΕΛ, ανακοινώνοντας το «διαζύγιο» των δύο πλευρών μέσω αναλυτικής ανακοίνωσης.

Οι «βυσσινί» τόνισαν πως ο 29χρονος Ουρουγουανός επιθετικός είχε υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας με Έλληνες και λίγους, αλλά αξιόλογους ξένους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Λόγω σειράς σοβαρότατών πειθαρχικών παραπτωμάτων και εντελώς αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς απέναντι σε προπονητές (Φραντζέσκο – Φυντάνη - Γκουτσίδη) και τους συνεργάτες τους, σε ποδοσφαιριστές και σε διοικητικό προσωπικό, λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας της ομάδας μας με τον Mathias Acuna.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε προεισπράξει από το Δεκέμβριο ακόμη και το μισθό και την δόση του Φεβρουαρίου 2022, για λόγους οικογενειακούς όπως ισχυριζόταν, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ και αφού έλαβε και πέρα του μισθού και της δόσης του Φεβρουαρίου και το ποσό των 1000€ για προσωπικές του ανάγκες, παρέδωσε τα αντικείμενα της ομάδας στον φροντιστή μας και αποχώρησε οριστικά από το περιβάλλον της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ για να δεχθεί να φύγει πλήρωσε ακόμη και τα εισιτήρια της φυγής του.

Για άλλη μια φορά θέλω να δηλώσουμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν αλλάξει όλα με την έλευση του Γκουτσίδη, Σπυρόπουλου και Νάση και η ιδιοκτησία και διοίκηση έχουν προσαρμοστεί στα θέλω τους και στη φιλοσοφία τους, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, με βάση Λαρισαίους και Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο λίγους και αξιόλογους σε όλους τους τομείς ξένους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ευχές της Καλαμάτας σε Σεμπά: «Η υγεία κάθε αθλητή είναι πάνω από οποιονδήποτε αγώνα»

Βοσνιάδης: «Θα είμαστε μετρημένοι και σοβαροί - Μόλις κλειδώσει μαθηματικά, θα ελευθερωθούμε να το χαρούμε»

«Βράζει» για τη διαιτησία η Ελλάς Σύρου: «Επαναλαμβανόμενο μοτίβο που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί»

Βήμα ανόδου για Καλαμάτα, μέσω Ολυμπιακού Β, και… παραμονής για Athens Kallithea!

Γκολ… ανόδου ο Μιράντα, πανηγυρισμοί στις κερκίδες της Καλαμάτας για το ΟΣΦΠ Β-Πανιώνιος!

Στα… σχοινιά ο Πανιώνιος, 2-0 ο ΟΣΦΠ Β με Τανούλη

Ο Κουτσίδης σκόραρε με το στήθος για το 1-0 του ΟΣΦΠ Β - Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος!

Μεγάλη ανησυχία για Σεμπά: Αποχώρησε με ασθενοφόρο από το ματς με Καλαμάτα!

Οι φίλοι του Ηρακλή έστησαν ξέφρενο πάρτι αποθέωσης στην αποστολή για την άνοδο!

Το πάρτι στα αποδυτήρια του Ηρακλή για την άνοδο και το «είναι τρελός ο πρόεδρος» για τον Μονεμβασιώτη!

TAGS: ΑΕΛ