Με εντυπωσιακό τρόπο και με μεγάλη άνεση έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League η Παναχαϊκή σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον Πανελευσινιακό και επικράτησε εκτός έδρας με 3-0, σκορ που θα μπορούσε να είναι και ευρύτερο.

Μόλις στο 10’ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έβγαλε μια άψογη αντεπίθεση, ο Σιατραβάνης έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Τζίλας άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Λυμπέρης Στεργίδης με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 28’ σημειώθηκε η φάση με την οποία κρίθηκε και η κατάληξη του παιχνιδιού. Μετά από νέα αντεπίθεση, ο Στεργίδης ντρίπλαρε τον Μανιάτη, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τον ανέτρεψε με συνέπεια ο διαιτητής της αναμέτρησης να υποδείξει το πέναλτι και την κόκκινη στον έμπειρο γκολκίπερ. Στο 31’ ο Μιγκέλ Πέδρο ήταν αυτός που μετουσίωσε σε γκολ την παράβαση διαμορφώνοντας το 2-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κασνέτσης στο 44’ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης για αγκωνιά (αν και το σφύριγμα κρίνεται αυστηρό) και ο Πανελευσινιακός δεν μπορούσε πλέον με 9 παίκτες να ελπίζει σε τίποτα.

Στο β’ μέρος η Παναχαϊκή όπως ήταν αναμενόμενο κατέβασε… ταχύτητα, διατηρώντας απλά την κατοχή και όποτε ήθελε δημιουργούσε και ευκαιρίες για να σκοράρει. Σε μία εξ αυτών στο 67’ ο Τζίλας, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube