Σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου προχώρησε ένα αεροπλάνο που βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες στις 8 περίπου το βράδυ όταν ο πύργος ελέγχου του «Νίκος Καζαντζάκης» έλαβε σήμα από ένα αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηνωμένο Βασίλειο – Αίγυπτος για αναγκαστική προσγείωση.

Όπως διαπιστώθηκε μέσα στο αεροπλάνο βρισκόταν μία 38χρονη Βρετανίδα η οποία, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ήταν εκτός εαυτού και αναστάτωσε όλη την πτήση.

Αεροσυνοδοί και πιλότοι δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αναγκαστική προσγείωση για να συλληφθεί η επιβάτιδα.

Ενημερώθηκε η αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου και μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε οι αρχές της πέρασαν… χειροπέδες.

Στη συνέχεια το αεροπλάνο απογειώθηκε και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του χωρίς άλλα προβλήματα.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουλή: Τηλεφώνημα για βόμβα – Σπεύδει κλιμάκιο των ΤΕΕΜ

Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Κρήτη – Η κακοκαιρία σάρωσε σπίτια, δρόμους και καλλιέργειες

Η Υεμένη ανακοίνωσε την έναρξη μεγάλων επιχειρήσεων εναντίον των Χούθι

Ζελένσκι: «Κτυπούν γέφυρες... πιστεύουν πραγματικά ότι δεν θα απαντήσουμε;»

Ουκρανία: Η στιγμή που ρωσικό drone χτυπά γέφυρα του Κιέβου (video)

Μαθητικές διαδηλώσεις στη Γαλλία: Εκρηκτική κατάσταση στους δρόμους – 5.000 προσαγωγές και 500 τραυματίες

Πώς οι πολιτικές αλλαγές στη Γερμανία δοκιμάζουν την Ευρώπη - Η μεγάλη συζήτηση για την επόμενη ημέρα

Σοκ στη Νέα Ιωνία: 35χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί γυναίκας οδηγού ταξί

Λαύριο: 23χρονη έγκυος κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για απειλές και παρακολούθηση

Κρήτη: Σοβαρές καταστροφές στο Λασίθι - «Ολοκληρωτική» η ζημιά στο Οροπέδιο, νέες καθιζήσεις και κλειστοί δρόμοι