Η Γκενκ νίκησε 2-0 την Μπιλμπάο στο Βέλγιο και έφτασε στους έξι βαθμούς και στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου του Europa League, μέσω της τρίτης αγωνιστικής, αφήνοντας χαμηλά τους Βάσκους.

Έσωσε το βαθμό η Σασουόλο στη Βιέννη κόντρα στη Ραπίντ (1-1) και όλοι έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Γκενκ-Μπιλμπάο 2-0
Ο Αντούριθ έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα η Γκενκ στο 40’ και ο Μπέρετες συνδυάστηκε με τον Μπέιλι και έκανε το 1-0.

Μέχρι το 60’, οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι, όμως, στη συνέχεια, οι Βέλγοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και στο 82’ ο Ντίντι με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0.

Ραπίντ-Σασουόλο 1-1
Μόλις στο 7’, ο Τραούστασον έδωσε στον Σάουμπ και ο Αυστριακός μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Οι «πράσινοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια, δεχόμενοι και τις λιγοστές των Ιταλών, χωρίς να αλλάξει κάτι στο πρώτο ημίχρονο. ΄

Η Σασουόλο ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 66’ με το αυτογκόλ του Σρέτελ μετά την προσπάθεια του Πελούζο.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Γκενκ - Μπιλμπάο 2-0
(40' Μπράμπετς, 83' Ντίντι)

Ραπίντ Βιέννης - Σασουόλο 1-1
(7' Σάουμπ / 66' αυτ Σράμελ)

Βαθμολογία:
1. Γκενκ 6 (7-4)
2. Σασουόλο 4 (5-4)
3. Ραπίντ Βιέννης 4 (4-4)
4. Μπιλμπάο 3 (1-5)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube