Η αποχώρηση των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου από τον Παναθηναϊκό συνεπάγεται εσωτερικές ανακατατάξεις, αν κι όχι σε θεσμικό επίπεδο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επιβεβαιώνεται πως είναι πανίσχυρος στην ομάδα, όπως αποδείχτηκε και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο και ήταν όλες επιλογές του ίδιου. Ο Ιταλός προπονητής είναι το απόλυτα αφεντικό στην ομάδα μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο μιλά απευθείας ο ίδιος κι όχι μέσω των Φύσσα-Βόκολου, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Στα πλάνα του προέδρου της ΠΑΕ δεν υπάρχει η αντικατάσταση των δύο απερχόμενων ανδρών στους ρόλους τους και οι αρμοδιότητές τους θα κατανεμηθούν σε στελέχη της ομάδας. Τις διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές αναλαμβάνει-όπως έγινε και στις κινήσεις του Γενάρη-η Αθηνά Μπαλωμένου, ενώ ίσως να εμπλακεί στο εξής και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος. Πάντως δεν αποκλείεται μέχρι το καλοκαίρι κάποιος πρώην παίκτης της ομάδας να αναλάβει πόστο.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι αμετακίνητος και διατηρεί τον ισχυρό ρόλο του ως σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»