Αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Δόξας Δράμας, με τον Απόστολο Πετράκη να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Το όνομα του Πετράκη που πλέον παίζει στα διοικητικά της Δόξας, είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, αφού ήταν ένας από τους καταδικασθέντες της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου. Μάλιστα είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του για τη συμμετοχή του στην απαγωγή Παναγόπουλου... «Επέλεξα τον Παναγόπουλο γιατί δε διέθετε προσωπική ασφάλεια παρά μόνον έναν οδηγό. Ήξερα ότι κάθε μέρα πάει στο γραφείο του. Πήγαινα κάθε μέρα για τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του στο Καβούρι. Έφευγε κάθε μέρα την ίδια ώρα με απόκλιση 10 λεπτών. Άρχισα να συνδυάζω διαδρομές, είχα μελετήσει όλους τους δρόμους. Ποτέ δεν επικοινώνησα εγώ με την κ. Παναγοπούλου. Ο διαπραγματευτής δε βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί»

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Doxa Dramas FC / ΠΑΕ Δόξα Δράμας στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαγκάτσης: «Εύχομαι τα επόμενα 100 χρόνια να είναι ακόμη καλύτερα και να επαναληφθεί η επιτυχία του Euro 2004»

Τσέφεριν: «Η ΕΠΟ με τον Γκαγκάτση κάνει εξαιρετική δουλειά - Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι λαμπρό»

Το επετειακό logo της ΕΠΟ για τα 100 χρόνια ζωής και οι εορταστικές εκδηλώσεις

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA-Τι αποφασίζει και ποιες αλλαγές ψηφίζονται

Κόντης στη «Δίκη»: «Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς»!

Αποκάλυψη της «Δίκης»: Αποδομήθηκε η δικογραφία για το παράνομο στοίχημα!

«Εμένα μου την έμαθε ο πατέρας μου»: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τις νέες φανέλες στο ποδόσφαιρο γυναικών

Σερβία-Ελλάδα: Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου διαθέσιμα τα εισιτήρια για το ματς στο Βελιγράδι

Πέρασε με 4-0 από την Τρίπολη η Κ19 της ΑΕΚ-Δύο γκολ ο Καραργύρης

Τρίτη σερί νίκη για την Κ19 του Παναθηναϊκού, 2-0 τον Παναιτωλικού