Την ώρα που το σίριαλ για το μέλλον του Λούκα Μιλιβόγεβιτς καλά κρατεί, η Χαλ προχωρά σε απόκτηση αμυντικού χαφ, κίνηση που μάλλον δείχνει ότι παρατά την υπόθεση του Σέρβου άσου του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συμφώνησε με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του Αντλέν Γκουεντιούρα αντί 3,5 εκατ. ευρώ και ο παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Ο 31χρονος Αλγερινός αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και πιθανότατα η Κρίσταλ Πάλας «παίζει» πλέον μόνη της για την απόκτηση του «ερυθρόλεκου» Σέρβου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ δεν κάνουν καν αναφορά στο όνομα του Μιλιβόγεβιτς για τη Χαλ.

Αντίθετα, οι «τίγρεις» θέλουν ακόμα δύο παίκτες σε άλλη θέση από αυτή του αμυντικού χαφ, άρα το μπάτζετ φαίνεται να είναι περιορισμένο, ειδικά όταν για τον Μιλιβόγεβιτς απαιτούνται κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube