Τα πάνω-κάτω ήρθαν στα τελευταία λεπτά του Μάλαγα-Αρμάνι!

Αν και η ομάδα του Μιλάνου προηγήθηκε με 66-60 στο 36’, σε ένα γενικά «κλειστό» παιχνίδι, οι Ανδαλουσιάνοι έφεραν… τούμπα την κατάσταση, στηριζόμενοι στην άμυνα, στα μεγάλα σουτ, αλλά και στις… τραγικές επιλογές των Γκάουντλοκ-Θίοντορ που έχασαν τα πάντα!

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 74-71 και ανέβηκαν στο 6-8, την ώρα που οι Ιταλοί υποχώρησαν στο 4-10.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Νέντοβιτς με 15 πόντους, ενώ ο Μπρουκς έβαλε άλλους τόσους και κατέβασε 11 ριμπάουντ. Ο Ντίαθ έβαλε μόλις 5, αλλά ήταν οι πλέον κομβικοί: Αφενός το τρίποντο για το προσπέρασμα της Μάλαγα (67-66) και αφετέρου δύο βολές στα 7’’ πριν τη λήξη που «κλείδωσαν» οριστικά το ροζ φύλλο αγώνα. Κομβικός στο νήμα και ο Όγκουστιν με 9 πόντους.

Όσον αφορά τους ηττημένους, ο Γκάουντλοκ είχε 18 πόντους με 6/19 σουτ (0/6 τρίποντα), ο Θίοντορ 14 και ο Μπέρτανς 13. Με το σκορ στο 72-69, 8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο τελευταίος προσπάθησε με τρίποντο –υπό δύσκολες προϋποθέσεις- να ισοφαρίσει, αλλά βρήκε σίδερο και εκμηδενίστηκαν οι ελπίδες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 35-42, 55-53, 74-71


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπαρτσελόνα ο Γκραντ

ΜακΚόλουμ: «Αν ο Ναν σκόραρε 12 ή 13 πόντους, δεν θα τον έλεγαν GOAT – Τον Σπανούλη όμως τον λένε»

Ακόμα πιο κοντά η ώρα της κρίσης για τα Playoffs της Euroleague!

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός AKTOR: Για να σπάσουν την… κατάρα στον πρώτο «τελικό» της Ισπανίας οι πράσινοι!

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Ματς κορυφής στο ΣΕΦ που δίνει πλεονέκτημα

Το παλεύει ο Γκραντ για Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε με δεμένο χέρι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του!

Πασκουάλ: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό - Να τους ματσάρουμε στο σκοράρισμα»

Πετρίδης: «Οπωσδήποτε ένα διπλό στην Ισπανία, κομβικός για τον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Ζέρβας: «Δεν διαλέγει παιχνίδια ο Ολυμπιακός, σίγουρο το πλεονέκτημα με 2/3»

Φουρνιέ: «Πολύ σκληρή ομάδα η Ρεάλ, θα είναι τεράστιο ματς - Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας»