Το οικονομικό είναι το μοναδικό «αγκάθι» για να επιστρέψει ο Χουάν Κάλα στην ΑΕΚ.

Εδώ και καιρό έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στην διοίκηση της «Ένωσης» και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος – σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπου – παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Σεβίλλη.

Χθες, μάλιστα, ο 24χρονος άσος επιβεβαίωσε με νέες του δηλώσεις την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Δικεφάλου».

Όπως γράφει και η SportDay, ο Κάλα θα ήταν παίκτης της ΑΕΚ, αν είχε βρεθεί λύση στο οικονομικό, με τον Ισπανό να έχει υψηλές απαιτήσεις και οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι διατεθειμένοι να κάνουν την… υπέρβαση για να αποκτήσουν έναν παίκτη της κλάσης του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το συμβόλαιο που του προτάθηκε ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ ετησίως και αφορά τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, αν ο Κάλα κάνει πίσω και η ΑΕΚ ανεβάσει την προσφορά της, τότε θα επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.