Τον 23χρονο διεθνή με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, Ενρίκε Μπουλά-Σενόμπουα, γνωστό και ως Κίκε, απέκτησε ο Κισσαμικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κισσαμικός::

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα ποδοσφαιριστή Ενρίκε Μπουλά-Σενόμπουα, γνωστό ως “Κίκε”.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, συμμετέχει εδώ και λίγες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Το βιογραφικό του “Κίκε”:
Ημερομηνία γέννησης
: 17 Ιανουαρίου 1993
Θέση: Ακραίος μεσοεπιθετικός

Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Αλμερία και τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στη Segunda Division B με την Αλμερία Β. Ακολούθησε η παρουσία του για δύο σεζόν στη Μαγιόρκα Β, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Λινάρες. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας και στο Κόπα Άφρικα 2015 ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας, που κατέλαβε την τέταρτη θέση».

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κισσαμικού. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα, την πολύ καλή οργάνωσή της και την εξαιρετική πορεία που έκανε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω κι εγώ, από την πλευρά μου, την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»