Έναν διαφορετικό και πρωτότυπο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα τρόπο για να βρει τον νέο πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει επιλέξει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του βορρά, έβαλε αγγελία για να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για τις δύο αυτές θέσεις.

Συγκεκριμένα, στο «www.sportsrecruitment.com» δημοσιεύεται αγγελία ομάδας (δεν αποκαλύπτει ποια είναι) του Γιουρόπα Λιγκ, που αναζητά ανθρώπους σε αυτά τα δύο πόστα. Αυτή επιβεβαιώθηκε πως είναι ο ΠΑΟΚ και η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με την «Sportfive», αλλά και της γενικότερης προσπάθειάς της ομάδας να αναπτυχθεί ως σύλλογος. Η συλλογή… βιογραφικών θα γίνεται μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στη συνέχεια θα αποφασίστουν ποιες θα είναι οι τελικές τους προτάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.