Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, μετά το κάλεσμα για να βρεθεί τρόπος να συνεχιστούν οι τελικοί της Stoiximan GBL και να υπάρξουν εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή τους, μετά τα περιστατικά της Κυριακής στο ΣΕΦ.

Τα αδέρφια Αγγελόπουλοι είχαν ξεκαθαρίσει πως η άρνησή τους αφορούσε την παρουσία στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όχι στη συνάντηση με τον κ. Βρούτση. Συνεπώς, μετά και τη δήλωση του τελευταίου πως δεν χρειάζεται να υπάρξει ταυτόχρονη παρουσία των ισχυρών ανδρών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» τονίζουν τη δική τους διάθεση να βρεθούν στο γραφείο του υπουργού.

Παράλληλα, αναφορικά με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, οι Αγγελόπουλοι θέλησαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά πως έχουν καταθέσει μήνυση εις βάρος της Δέσποινας Γιαννακοπούλου.

Ακούστε στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής

Παναθηναϊκός: Η τούρτα-έκπληξη στον Λεσόρ και η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς