Τον αποτροπιασμό του για τα τραγικά επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Ηροδότου στο ματς με τον Εθνικό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Αγγελόπουλος, τονίζοντας την αμέλεια της αστυνομίας.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών περιέγραψε όσα οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου οπαδού, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ, λόγω της παρουσίας μόλις δύο αστυνομικών στο γήπεδο της Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά όσα είπε o Αλέξης Αγγελόπουλος στην εκπομπή του Μάνου Ζερβάκη:
Για την κατάσταση του τραυματισμένοι οπαδού του Εθνικού: «Βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν. Δίνουμε όλοι μια τεράστια μάχη».

Για τα επεισόδια: «Μικρή σημασία έχει τι έγινε μέσα στο γήπεδο. Η ζωή φαίνεται πως έχει μηδενική αξία πλέον στην Ελλάδα του 2014. Η κοινωνία μας έχει ξεφτιλιστεί. Ουσιαστικά, σε ένα ήρεμο παιχνίδι, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα παλικάρι για να προκαλέσει επεισόδια –εικάζω υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών- ώστε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Οι άνθρωποι του Ηροδότου τους τράβηξαν μακριά απ’ την εξέδρα, όμως έγινε μια κίνηση απ’ τους φανατικούς οπαδούς του Ηροδότου και έγινε ό,τι έγινε».

Για την παρουσία της Αστυνομίας σχολίασε: «Είχαμε ενημερώσει την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, για την παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας, όμως υπήρχαν μόλις δύο αστυνομικοί. Κι αυτοί ήταν εντός αγωνιστικού χώρους. Ένιωσα την αγωνία του υπαστυνόμου, όταν προσπαθούσε να ενημερώσει για την πιθανότητα νεκρού στο γήπεδο. Στην συνέχεια ήρθαν δύο ακόμα αστυνομική. Σε ένα γήπεδο με τέτοια επεισόδια -και έναν σοβαρά τραυματία- υπήρχαν μόλις τέσσερις αστυνομικοί. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική η αμέλεια της Αστυνομίας. Αναμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των αρμόδιων υπουργείων για όσα έγιναν».

Για την αντίδραση του διαιτητή: «Με σόκαρε. Ήταν ένα παιδί 27 ετών. Του ζήτησα να μην συνεχιστεί το παιχνίδι, αν δεν έρθει αστυνομική δύναμη να μας προστατέψει, αλλά και η το ΕΚΑΒ να πάρει τον τραυματία. Αυτός πίστεψε ότι μιλάμε με ποδοσφαιρική πονηριά, για να τελειώσει το παιχνίδι υπέρ μας και μου είπε να βγω απ’ το γήπεδο. Έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Μπαίνει η μπάλα πάνω απ’ την ανθρώπινη ζωή».

Για τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο: «Οι δύο που ήρθαν για τα επεισόδια, φάνηκαν… έμπειροι από τέτοιες φάσεις. Ήρθαν για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Και οι φίλαθλοι του Ηροδότου ήταν σοκαρισμένοι με ότι έγινε και βοήθησαν την δουλειά της αστυνομίας. Ανάμεσά τους υπήρχαν γυναίκες και παιδιά που έτρεξαν να φύγουν απ’ το γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!