Στο περιθώριο της κοπής της πίτας των Ακαδημιών του Εθνικού ο Αλέξης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στα δύο «καυτά» θέματα που ταλανίζουν την ομάδα.

Την ένωση με τον ΟΦΠΦ και το γηπεδικό, αποκαλύπτοντας τις εξελίξεις που «τρέχουν», αλλά αφήνοντας και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Σχετικά με το θέμα του γηπέδου ο πρόεδρος του Εθνικού, τόνισε ότι εδώ και ένα μήνα περίπου έχει ψηφιστεί από το Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ η πρόταση του Εθνικού για δύο γήπεδα (της ομάδας αλλά και της ΕΠΣΠ).

Αποκάλυψε ότι έχουν γίνει ήδη ραντεβού με τους αρμόδιους φορείς (Δήμαρχο Πειραιά, Πρόεδρο ΣΕΦ και αντιπεριφερειάρχη) και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κοινή συνάντηση των αρμόδιων φορέων για το θέμα.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ένωσης με τον ΟΦΠΦ πως τόσο ο Ερασιτέχνης όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν καταθέσει τα αρμόδια χαρτιά σε ΕΠΣΠ και ΕΠΟ και πως σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις από τα αρμόδια όργανα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση