Το ενθουσιώδες κλίμα στο στρατόπεδο του Κοροίβου Αμαλιάδας καλά κρατεί μετά τη νίκη του απέναντι στον Πανελευσινιακό που σήμανε την παραμονή του στην Basket League. Ωστόσο, ο Νίκος Αγγελόπουλος επεσήμανε πως πρέπει στην ομάδα να αφοσιωθούν στα τελευταία τρία παιχνίδια για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ακόμα ο 30χρονος φόργουορντ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό για τη νίκη του με την Μπαρτσελόνα για την πρόκρισή του στο Final 4 της Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Αγγελόπουλος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αυτές τις μέρες, καθώς το διπλό στην έδρα του Πανελευσινιακού μας έδωσε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές και στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια. Πανηγύρια τέλος, λοιπόν. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας ακολούθησε στην Ελευσίνα και μας ώθησε στη νίκη. Το Σάββατο θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς έχουμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Απόλλωνας προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Έχουμε μια πολύ δυνατή έδρα και πρέπει να την υπερασπιστούμε και πάλι. Να είστε σίγουροι πως θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε και να προσφέρουμε χαρά στο κόσμο που μας στηρίζει όλη τη χρονιά. Δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος από εδώ και πέρα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ευελπιστούμε το ταμείο στο τέλος να μας βρει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.

ΥΓ Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς το ελληνικό μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο και στη Μαδρίτη, αποδεικνύοντας πως παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube