Την αποκάλυψη πως μία από τις συντρόφους του είχε παλαιότερα σχέση με τον πατέρα του, Στράτο, έκανε ο Άγγελος Διονυσίου.

«Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου. Έτυχε κάποια στιγμή μετά από χρόνια. Δεν το ήξερα και μου το είπε η ίδια», δήλωσε στο Mega.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε ενωμένη την οικογένεια. Να είμαστε όλοι μαζί, να τρώμε μαζί. Αυτό το έχω και εγώ. Η μητέρα μου είναι ταγμένη στον Στράτο. Δεν συνηθίζεται η απώλεια του. Ήταν μαζί από τα 15 και δεν γνώρισε άλλον άντρα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά εκείνη δεν το ήθελε», σημείωσε.

Παράλληλα, ανέφερε πως έγινε συμπτωματικά τραγουδιστής και δίχως να έχει κάποια βοήθεια από τον θρυλικό πατέρα του. «Έχω ακούσει σχόλια ότι βοηθήθηκα επειδή είμαι γιος του Στράτου Διονυσίου. Όταν έχεις έναν πατέρα, που έχει τέτοιο όνομα, δεν περιμένεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν κατά λάθος. Βρέθηκα με κάποια παρέα σε ένα μαγαζί και με σήκωσε η τραγουδίστρια να πω ένα τραγούδι. Έτσι, μου έκανε ο επιχειρηματίας πρόταση να τραγουδήσω. Ο μπαμπάς μου όταν ξεκινούσα μού είπε ότι δεν θα έχω καμία βοήθεια ποτέ από εκείνον. Ποτέ δεν βγήκαμε μαζί στην πίστα, ποτέ δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο κάποιον συνθέτη για να μου δώσει τραγούδι. Όταν τραγουδάω δικά του τραγούδια δεν σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο πατέρας μου γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!