Ο τεχνικός των νεοφώτιστων τόνισε πως στην ομάδα του το βλέπουν σαν ένα ματς όπως όλα τα άλλα και πως έχουν μάθει να κάνουν σωστή διαχείριση και στις νίκες και στις ήττες. Θεωρεί πως είναι έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά για να αντεπεξέλθουν στην αναμέτρηση, ζήτησε έλεγχο των κατοχών και καλή άμυνα και τόνισε πως σέβονται τους «μελανόλευκους».

Αναλυτικά: «Για εμάς, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν συμμερίζομαι τις σκέψεις που κάνουν κάποιοι περί πατρινού ντέρμπι κλπ. Κάθε ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της. Εμείς έχουμε ακόμη εννιά 40λεπτα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Α1. Έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε κοντή μνήμη και στο καλό και στο ατυχές αποτέλεσμα.

Για εμάς, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης, υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι προερχόμαστε από ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης του Προμηθέα, το οργανώσαμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Η αντίπαλη ομάδα άλλαξε χημεία το τελευταίο διάστημα, έχοντας πλέον πιο επιθετικούς προσανατολισμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε μια λογική ελέγχου των κατοχών και να έχουμε ενέργεια και στα 40΄της αναμέτρησης. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ευπρεπείς και μαχητικοί και τώρα και σε κάθε παιχνίδι.

Σεβόμαστε τον Απόλλωνα. Ελπίζω ο κόσμος της Πάτρας να απολαύσει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σε θέματα φιλοξενίας και οργάνωσης παιχνιδιών, αγγίζουμε το ιδανικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν