Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλά στατιστικά και πολλή ευστοχία στα τρίποντα και πως δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε η νίκη των Πειραιωτών, θεωρώντας καθοριστική την προσωπικότητα των παικτών του.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, είχαμε από την αρχή σαν πλάνο να κυριαρχήσει η υπομονή και η επιβολή της ενέργειας. Το ότι το Μεσολόγγι είχε 30 ασίστ και 15 λάθη και αυτό το υψηλό ποσοστό στα τρίποντα αποδεικνύει τη δυσκολία της αθλητικό-συναισθηματικής προσαρμογής για αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε στα τελευταία λεπτά και η προσωπικότητα των παικτών μας καθόρισε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν