Την ώρα που η Αγγλική Ομοσπονδία έχει αφαιρέσει τον Ντάρεν Ντράισντεϊλ από την επερχόμενη αγωνιστική της League Two λόγω του... τσαμπουκά που έκανε ο 49χρονος διαιτητής σε παίκτη της Ίπσουιτς, ο μέσος των «μπλε» δέχτηκε την απολογία του ρέφερι, o οποίος παραδέχτηκε πως δεν συμπεριφέρθηκε επαγγελματικά.

Ο Άλαν Τζατζ, που είδε τον Ντράισντεϊλ να κολλά το κεφάλι του στο δικό του κατά το 0-0 της Ίπσουιτς με τη Νορθάμπτον την Τρίτη, δήλωσε πως «δεν χρειαζόταν να απολογηθεί, δεν ήθελα να γίνει κάτι γι’ αυτό. Όλοι ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Όλοι κάνουμε λάθη, για μένα έχει τελειώσει το θέμα».

Ασφαλώς η Ομοσπονδία δεν έχει ίδια άποψη, με τον διαιτητή να καλείται σε απολογία μέχρι τις 4 Μαρτίου και να μην σφυρίζει σε αγώνα ως τότε.

Θυμηθείτε το περιστατικό:




Διαβάστε ακόμα:

Τσέλσι: Έτοιμη να κάνει κίνηση για τον Ζίλε!

Πριν ένα χρόνο Γουίγκαν-Χαλ 8-0 και φέτος Γουίγκαν-Χαλ 0-5!

Πρώτο φαβορί για την Μπόρνμουθ ο Ανρί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νότιγχαμ: Εγκρίθηκε από τις τοπικές αρχές το σχέδιο αύξησης της χωρητικότητας με κόστος κοντά στο 1 δις!

Επανέρχεται για Γουόρτον η Λίβερπουλ

Μπράιτον: Η ενημέρωση για την καθυστέρηση στην επιστροφή του Τζίμα στη δράση από τον τραυματισμό του

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»