Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας βάφτηκε... γαλανός, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί 2-1 της Γιουνάιτεντ και να κατακτά το τρόπαιο, στον δρόμο για το τρεμπλ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, υπήρξε η εκτέλεση του εθνικού ύμνου, με τη σοπράνο Τζάσμιν Φόλκνερ να αναλαμβάνει δράση και να τραβά τα βλέμματα για τα... γάντια της!

Βλέπετε, η ιρανικής καταγωγής Βρετανίδα φορούσε μαύρα γάντια που έφταναν σχεδόν μέχρι τον ώμο, ενώ έμοιαζαν να είναι από λάτεξ.

Αποτέλεσμα, το απόλυτο γλέντι στο Twitter, με μερικούς να αναρωτιούνται με μπόλικη δόση χιούμορ αν είναι κάποιο μέρος από... BDSM αμφίεση!

Ένας άλλος χρήστης, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως «μοιάζει λες και θα πάει να ξεγεννήσει αγελάδα μετά»...











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»