Με ένα από τα καλύτερα γκολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Αντρέας Σέλντρουπ άνοιξε το σκορ για τη Νορβηγία απέναντι στην Αγγλία!

Στο 35ο λεπτό του σπουδαίου προημιτελικού, ο 22χρονος εξτρέμ πήρε την μπάλα από τα αριστερά και εξαπέλυσε ένα εκπληκτικό σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία του Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος έμεινε... άγαλμα.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης, με τη Νορβηγία να παίρνει προβάδισμα 1-0 χάρη σε μία εκτέλεση σπάνιας ομορφιάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Ο Ινφαντίνο τάζει τον τελικό του Μουντιάλ στο Μαρόκο με αντάλλαγμα τη δημόσια στήριξη της ομοσπονδίας

Ανανέωσε με την εθνική των ΗΠΑ έως το 2030 ο Ποκετίνο

FIFA: «Δεν πουλάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά φροντίζουμε για τα έσοδα»

«Προσπαθούν να πείσουν τον Αλ – Κελαΐφι να πάρει τη θέση του Ινφαντίνο στη FIFA»!

Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe με Ινφαντίνο – Τραμπ, το Μουντιάλ και… βροχή από χαρτονομίσματα!

Αντσελότι: Παραδέχθηκε τα λάθη στο Μουντιάλ και κλείνει τον κύκλο των βετεράνων – «Ώρα για νέα γενιά»